Jonge Bruine Kiekendief van 35 dagen oud op 12 juli 2012. Het is een van de drie jongen in een nest nabij Nisse op Zuid-Beveland. Alle drie de jongen zijn uitgevlogen. Foto: Femke Deelstra.Jonge Bruine Kiekendief van 35 dagen oud op 12 juli 2012. Het is een van de drie jongen in een nest nabij Nisse op Zuid-Beveland. Alle drie de jongen zijn uitgevlogen. Foto: Femke Deelstra.Het jaarverslag 2012 is gereed. U kunt het hier lezen.

Ook kunt u het eventueel hier downloaden in pdf-formaat

Nieuwe Website

De website is vernieuwd. Zo is de website nu ook goed te bezoeken met uw iPad of tablet (met uitzondering van de webcam). Verder kunt u op veel foto's klikken om deze te vergoten en zijn de grafieken in het jaarverslag 2012 interactief. Op deze manier komt het jaarverslag nog beter tot zijn recht.

Twitter

Vanaf heden kunt de Werkgroep Roofvogels Zeeland ook volgen op Twitter. Gedurende het broedseizoen worden er vanuit het veld live foto's getweet en ook van bijzonderheden bij de Slechtvalken in Axel brengen we u op de hoogte.

Volg ons op @BruineKiek

Webcam Slechtvalk

De Slechtvalken in Axel zijn druk doende. Het ziet er naar uit dat het eerste ei zeer binnenkort wordt gelegd. Er wordt druk gepaard en de vrouw brengt al een paar dagen de nacht door in en opening van de nestkast.

Volg het op de hier en laat vooral uw waarneming achter!